سدیم لوریل اتر سولفات ( تگزاپون )

سدیم لوریل اتر سولفات ( تگزاپون )

texapon 30 - 70

دسته بندی محصول: سایر مواد شیمیایی
قیمت: 18000 تومان / کیلوگرم
حداقل سفارش
+
-
موجود

شرکت سینا شیمی هکمتانه سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپون که دارای بوی ملایم بوده و در غلظت های ۳۰ و ۷۰ در صد در بازار موجود است. تگزاپون به دو شکل N70 و صدفی موجود است.



مشخصات محصول

  • درجه استاندارد درجه بهداشتی و پزشکی
  • کاربرد شامپو و مایع دستشویی
  • نام تجاری تگزاپون
  • نام های دیگر صدفی
  • نوع -
  • ظاهر مایع
  • خلوص 30 و 70
  • شماره مدل
  • رنگ شفاف
  • نوع مایع

توضیحات محصول

فروش تگزاپون شرکت سینا شیمی هکمتانه 

خرید تگزاپون 

تگزاپون پاکسان 

قیمت تگزاپون 

آنالیز تگزاپون صدفی 

فروش سدیم لوریل اتر سولفات 

فرمول تگزاپون 

مواد اولیه شامپو 

 

تگزاپون چیست؟

سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپون و فرمول مولکولی NaC12H25SO4  خمیر نیمه شفاف سفید یا مایل به زرد است که دارای بوی ملایم بوده و در غلظت های ۳۰ و ۷۰ در صد در بازار موجود است . تگزاپون در زمره مواد فعال سطحی آنیونی محسوب می شود و از خانواده آلکیل اتر سولفات ها می باشد و از ترکیب یک الکل چرب مانند روغن نارگیل با اکسید اتیلن و متعاقب ان سولفوناسیون  حاصل می شود.

تگزاپون به دو شکل N70 و صدفی موجود است. تگزاپون صدفی نسبت به N70 دارای خلوص کمتری است و در تولید محصولات شوینده صدفی و غیر شفاف مانند شامپوها استفاده می شود. تگزاپون N70 خمیری است با ویسکوزیته بالا که در تولید مایعات شوینده شفاف کاربرد دارد.
این ماده حاوی مقدار اندکی نمک است زیر تگزاپون هنگام رقیق شدن با آب در غلظت های معمولی ویسکوزیته پایینی از خود نشان میدهد و افزودن سدیم کلراید و آلکانول آمید به آن ویسکوزیته آن تنظیم می کند.

ویژگی ها:

تگزاپون به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن مورد استفاده قرار می گیرد. دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است و غلیظ نمی باشد. در مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آب های سخت ومعمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است. این ماده بدون نیاز به دما دهی و هم زدن با دور بالا با افزودن مواد دیگر در فرمولاسیون جای می گیرد. تگزاپون به طور طبیعی تحریک کننده پوست است و به ساختمان دو لایه چربی درپوست آسیب می رسانده و سبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست و در نتیجه خشکی ان می گردد. بنابراین درصورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی انیونی، آمفوتریک وغیر یونی ، کیفیت ومیزان کف کنندگی و شویندگی را در سطح مطلوبی تامین می نماید. همچنین  تگزاپون را در صورت نیاز میتوان با تری اتانول آمین رقیق تر کرد.کاربرد تگزاپون دراکثر شوینده های تجاری مثل مایع ظرفشوئی وپاک کننده‌های صنعتی (کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰ % مواد بهداشتی وپاک کننده بدن و سر ازقبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم ولوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده وامولسیون کننده مواد چسبنده به کارمی رود و جزو مواد اولیه آرایشی و داروئی محسوب می شود.

این ترکیب با نام سدیم لارت سولفات صدفی که با نام‌های تگزاپون یا خمیر صدفی نیز شناخته می‌شود، در پروسه‌های سرد به راحتی قابل مصرف بوده و موجب ایجاد موج و یا همان تلألو صدف مانند در شامپو، مایع دستشویی و یا مایعات دیگر می‌گردد.

آیا تگزاپون مورد تایید سازمان های جهانی است؟

از تگزاپون تقریبا در تولید اکثر شوینده ها از خمیر دندان گرفته تا شامپوی کارواش استفاده می شود. آزمایش های سازمان غذا و داروی ایالات متحده FDA نشان داده است که استفاده از این ماده برای مصرف کننده خطری ندارد. اداره بهداشت و دپارتمان صنایع شیمیایی استرالیا اعلام کرده اند که این ماده با DNA واکنش نمی دهد. اما باید توجه داشت که مانند سایر دترجنت ها سدیم لوریل اتر سولفات هم باعث تحریک پوست و سوزش شدید چشم می شود. مهم‌ترین تأثیر سدیم لوریل اتر سولفات و سایر مشتقات این است که باعث شکسته شدن محافظ رطوبتی پوست می‌گردد و به دیگر مواد شیمیایی اجازه می‌دهد تا به راحتی به زیرپوست نفوذ کند.


معامله ای مطمئن با اعضای ویژه و دارای نشان! اطلاعات بیشتر

اطلاعات تماس سینا شیمی هکمتانه

آدرس : دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-منطقه 3-میدان ونک - خیابان ملاصدرا - خیابان شیراز جنوبی - کوچه امینی - ساختمان امین - پلاک 18 - طبقه چهارم - واحد 7- کدپستي 1435893688

موبایل : 09192312860

تلفن : 021-88056757~9

فکس : 021-88056760

وب سایت : www.sinashimi-co.ir




شبکه های اجتماعی

ارتباط با ما

موبایل : 09192312860

تلفن : 021-88056757~9

فکس : 021-88056760

تلفکس : -

وب سایت : www.sinashimi-co.ir